Bestel vanaf 5 november tickets voor de voorstelling "Bennie Buiten en het cadeau voor Sinterklaas". Tickets kosten 8,50 euro per persoon (Try-out €5,00). Momenteel moeten wij bezoekers vanaf 13 jaar vragen om een geldige QR-code in de CoronacheckApp. LET OP: vanaf zondag 28 november geldt ook voorbij de ingang het mondkapje en de 1,5 meter afstand, wanneer men eenmaal zit, maar het mondkapje af.

Ik wil tickets voor:

za. 4 dec. 14:00 uurza. 4 dec. 15:00 uurza. 4 dec. 16:00 uur

BENNIE BUITEN EN HET CADEAU VOOR SINTERKLAAS

Het is bijna 5 december, pakjesavond en Bennie zit binnen. Hij werkt aan een cadeau voor Sinterklaas. Alleen. Achter het schermpje van zijn computer maakt hij een bijzondere App; de pepernoten check-app, om te kijken of elke pepernoot wel even lekker is. Maar zit Sinterklaas daar wel op te wachten en zit Bennie niet te veel achter de computer?

Speculaasstad presenteert de Sinterklaasvoorstelling van 2021 in ’t Pietenhuis van Harderwijk. Een voorstelling vol grapjes, sinterklaasliedjes, pepernoten en Sinterklaas. De voorstelling wordt om en om gespeeld voor Sjors & Ruud Theatermakers. Eén acteur en een prachtige Sinterklaas gemaakt door een poppenbouwer van Theatergroep Gnaffel.

De voorstelling duurt: 30 minuten
(incl. toegang Pietenkelder en Expeditie Pietenpad pakket voor de kinderen)

Image