’t Pietenhuis heet nu Speculaasstad

Bezoek de Pieten en Sinterklaas aan de Havendijk in Harderwijk!

Placeholder

Voor Sinterklaas en de Pieten is het nog even wennen, de nieuwe naam. Toch is de keuze te begrijpen, want van een ‘huis’ is geen sprake meer. Het evenement verbindt nu verschillende gebouwen, boten en organisaties. Waar ’t Pietenhuis bij Cultuurkust 1 gebouw was met 6 ruimtes en 7 activiteiten heeft Speculaasstad nu 3 gebouwen en 1 boot met 8 ruimtes en 7 activiteiten. Daarnaast is er ook nog veel te zien van de collectie van het Nationaal Sinterklaasmuseum.

De sfeer is hetzelfde. Gevuld met de drie P’s, Pieten, Pakjes en Pepernoten, kunnen de kinderen nog altijd kijken waar Sinterklaas en de Pieten verblijven. Ze kunnen een speurtocht volgen, toneel spelen, pepernoten bakken, muziek maken, op expeditie de molen in, een pietenmuts maken en zelf direct schrijven in het Grote Boek. Op 29, 30 november en 1 december kun je zelfs nog een extra kaartje kopen voor de Sinterklaasvoorstelling: Oma is verliefd.


Sinterklaasvoorstelling:

Een Sinterklaasvoorstelling over de voorbereidingen van Oma Dien, buurvrouw Sien en de straatmuzikant op Pakjesavond. Oma wil maar 1 cadeau op haar verlanglijst…

Sinterklaas.

UITVERKOCHT